Wandelroutes BOECHOUT

Van treinstation tot kerk

Van kerk tot treinstation

Je kan de routes met de smartphone individueel wandelen, maar ook in groep of met het hele gezin. Kinderen hebben er een fotozoektocht bij.
Klik je op het gevonden beeld, dan zie je wat je op die plek normaal niet (meer) te zien krijgt. Let wel op dat je op de X klikt, rechts bovenaan dat beeld, om terug te keren naar waar je was gebleven.

De totale afstand is 5 km, of twee delen van 2,5 km.
Er is een verkorting voorzien na 3,7 km.
De route is rolstoelvriendelijk.

Erheen:

Kom je met de trein uit richting Antwerpen, dan sta je meteen aan de goede kant van het spoor. Kom je uit richting Lier, steek dan de overweg over en ga linksaf.

Lijnbus 90 Antwerpen-Lier heeft een halte voor het oude stationsgebouw.

Fietsers vinden een stalling tussen overweg en stationsgebouw. Auto’s parkeren ook daar of aan de overzijde van de spoorweg links.

De groene vlakken zijn de wegwijzers.

In de blauwe vakken staat wat je ziet.

Witte vakken vertellen de details van een verhaal.
Kies zelf wat je interesseert.

Speciale verhalen zijn oranje omkaderd om ze snel terug te vinden.

Ben je nieuwsgiering naar een onderwerp in oranje? Klik er op en je krijgt een interessante link. Meestal staat onze Bollebooswicht dan klaar om je er alles over te vertellen.︁ Om terug te keren naar de route klik je links boven op de pijl naar links.

Als je klikt op een afbeelding, dan zie je meestal hetzelfde, maar ofwel groter, ofwel op een andere manier, ofwel op een ander tijdstip.
Klik daarna bovenaan rechts op X om terug te keren naar de route.