Contact

STAPPERLOOT

Reacties, vragen, verbeteringen, een eigen verhaal? Laat het me weten !

                                                            frits.schetsken@telenet.be

Over de routes:

Dit zijn wandelroutes voor wie ook geïnteresseerd is in wat je onderweg tegenkomt. Daar vertellen we je meer over.
We geven aan of een route geschikt is voor minder mobiele mensen en passen zo mogelijk het traject voor hen aan. Sommige routes hebben ook een extra toevoeging voor kinderen, die dan mee kunnen zoeken naar plekken onderweg.

Voor wie nog meer wil weten is er onze Bollebooswicht met extra info over personen, thema’s en monumenten, die je in onze routes tegenkomt.

Bij de routes plaatsen we foto’s. Heb jij betere ? Als we ze mogen gebruiken, graag. Uiteraard met jouw naam erbij.
Verbeteringen of aanvullingen zijn welkom. Je mag onze info gebruiken voor eigen routes, scripties of opstellen. Natuurlijk vinden we het prettig als je dat ons even laat weten.

O ja, dit is geen commercieel initiatief, we vertellen je wat onszelf interesseert. 

Stapperloot richt zich zowel op wie met een smartphone ter plaatse gaat rondwandelen, als tot lezers die thuis een stad willen bekijken op hun desk- of laptop computer. Die tweede groep ziet de routes in twee kolommen weergegeven. Veel foto’s verschijnen in groter formaat als je daarop klikt.

Over intitiatiefnemer Frits Schetsken:

Vanuit Eindhoven via Utrecht en Brussel ben ik in Antwerpen beland. Steden en dorpen hebben een geschiedenis, sommigen met kleine letters, anderen met hoofdletters. Die verhalen aflezen van wat je ziet als je door zo’n stad of dorp wandelt, boeit me. Ik vertel ze graag verder, vandaar deze routes op Stapperloot.